Paardenshoots op het strand

Gepubliceerd op 28 oktober 2021 om 15:50

Zomers hebben we het druk. Met vakantie vieren, dat ook, maar vooral met paardenshoots! Samen met Equestrian Events organiseren voor vakantiegangers aan de kust een shoot met hun paard op het strand.

Hoe gaaf is dat!

 

's Ochtends vroeg staan we al klaar om de ruiters de verwelkomen. Het is dan nog rustig op het strand maar de zon staat dan al vrolijk te schijnen. We starten met foto's waarbij de ruiters en hun paarden poseren bij het water, de duinen en het eindeloze strand. Als de foto's voor aan de muur en in het fotoalbum er dan opstaan, komt de drone te voorschijn en mogen de paarden hun snelheid laten zien. En dat levert echt de allergaafste plaatjes op!

 

Kijk de video hieronder van de laatste shoot in oktober:

Marc vliegt dan met zijn drone over het strand over de paarden en Elsemieke schiet ondertussen slomo-beelden met de camera's. 

Dat uur vliegt altijd zo om en is onwijs gezellig! Want iedereen doet waar hij blij van wordt: paardrijden of fotograferen :)

 

Enkele dagen later ontvangen de gasten hun foto's al en kunnen ze eindeloos genieten van dat prachtige ritje op het strand. 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.